Povestea unui implant

Jocurile de cuvinte mi s-au parut intotdeauna o treaba de om mare. Trebuie sa ai ceva imaginatie, un vocabular bogat, o buna stapanire a proprietatii termenilor si in definitiv capacitatea de a gasi cuvantul potrivit la locul potrivit. In caz contrar, risti sa devii penibil in conditiile in care, dupa cum sustin persoane mai experimentate ca mine, acestea sunt oricum plasate cel mai jos pe o scara a valorii glumelor. Dar pentru ca tot vorbeam de potriveala, am sa va povestesc cum am descoperit intr-un colt nepotrivit pentru indiscreti, o idee nepotrivita.

Lucrurile se petreceau cam asa: loc strimt, bec chior, bere la bord, sunet de apa care curge. Dupa mai multa orbecaiala in cautarea unui stimul vizual, zaresc o pata rosie, larga, cuprinzatoare cat sa-mi rasfete privirea cu ceva informatii. Asa ca incerc sa descifrez compozitia ce umplea golul dintr-un panou publicitar, caci la asa ceva ma refeream. Imaginea simpla, chiar haioasa as putea spune, mi-a deschis apetitul sa fac un concurs cu mine. Asa ca mi-am pus mintea la contributie incercand sa imi dau seama care este produsul comunicat.
M-am concentrat cateva secunde asupra celor doua caricaturi, destul de simpatice: un barbat in miscare rapida tarand dupa sine o pereche de dinti puternici aflati in prelungirea unui alt personaj, la fel de caricatural prezentat si aflat oarecum in suspensie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related