Experiment GMP PR si ONU: de Ziua Internationala a Drepturilor Omului, 4000 de bucuresteni au interactionat cu voluntarii straini

Pe 10 decembrie, cu ocazia Zilei Internationale a Drepturilor Omului, GMP PR si Centrul de Informare ONU pentru Romania au realizat un experiment social si intercultural care a analizat interactiunea bucurestenilor cu 20 de tineri de alte rase si culturi, in hypermarketul Real din capitala, informeaza un comunicat GMP PR. Cei mai multi dintre voluntari proveneau din Africa (Rwanda, Ghana, Africa de Sud, Congo, Tunisia, Senegal, Niger, Kenya), dar au participat si tineri din Asia (China, Japonia, Iran) si Europa (Belgia, Italia, Grecia).

Potrivit comunicatului, dialogurile au fost, in general, deschise si prietenoase, dar au fost si persoane care au reactionat cu ostilitate si suspiciune vizavi de voluntari si au refuzat interactiunea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related