GRUPUL DOI MILLENIUM COMMUNICATIONS - AGENTIA DE RELATII PUBLICE

Grupul Doi, agentia de relatii publice este infiintata de catre Cristian Ungureanu (Managing Partner) si Andrei Bortun (Associated Partner), nucleul actualei echipe fiind construit in jurul Diviziei Clienti a Millenium Communications.
In prezent, pentru Grupul Doi, lucreaza 14 angajati care se ocupa, zi de zi, de 17 clienti, in timp ce echipa Millenium Communications se ocupa exclusiv de cele trei proiecte/branduri proprii: AdPrint, Internetics si Gala Societatii Civile.

Structura clientilor actuali ai agentiei include clienti externi [fara birouri in Romania], companii si branduri romanesti, companii multinationale, organizatii/organisme ale statului sau propriile proiecte - aceasta structura si background-ul fiecarui membru al echipei contribuind atat la polivalenta individuala cat si la cea a solutiilor propuse clientilor. Relatiilor publice li se adauga arii de expertiza complementare in marketing, publicitate, comunicare online, responsabilitate sociala si, in plus, sustinerea unui network de prieteni / parteneri / resurse din advertising, webdesign si graphic design dezvoltat de Grupul Doi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related