Coca-Cola cheama azi bucurestenii sa decoreze cel mai mare glob de Craciun din lume

Astazi, incepand cu ora 16, un glob cu diametrul de 10 metri oferit de Coca-Cola va putea fi decorat de catre toti cei care trec prin Piata Constitutiei, informeaza un comunicat McCann PR. Initiativa face parte din campania Imparte Bucuria.

Coca-Cola invita participantii sa decoreze globul cu reprezentari ale momentelor frumoase de anul acesta pentru care sunt recunoscatori, in imagini sau cuvinte. Potrivit comunicatului, globul are toate sansele sa devina un record mondial.

Cei care nu pot ajunge sunt invitati sa lase mesajele de multumire pe site-ul www.impartebucuria.ro (conceput de MRM Worldwide Romania). Bucurestenii care au lasat mesaje pe site sau prin intermediul elfilor lui Mos Craciun care au strabatut zilele trecute orasul au participat la tragerea la sorti pentru unul din 500 de brazi in ghiveci. Castigatorii au fost invitati sa ridice personal brazii in cadrul evenimentului de astazi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

George Lupeanu
acum 13 ani
- "Coca-Cola te astepta" (chiar nu se uita nimeni de doua ori pe textele scrise la prima mana?)

- nexam diacritice

Ce bine e sa lucrezi pentru Coca-Cola in Romania.



Branded


Related