Stella Artois si Beck's trec in portofoliul Lowe&Partners. Bergenbier si Noroc raman in contul Leo Burnett

Incepand cu luna ianuarie, agentia Lowe & Partners preia, in urma unui pitch, activitatile de creatie pentru Stella Artois si Beck’s, marci apartinand Bergenbier S.A., producatorul berilor Bergenbier, Noroc, Beck’s, Stella Artois, Lowenbrau si importator al marcilor belgiene Leffe si Hoegaarden, parte a grupului StarBev, potrivit unui comunicat The Practice.

“Dorim sa felicitam echipa Lowe & Partners condusa de Oana Cociasu pentru propunerile extrem de pertinente si de impact, atat pentru Beck's, cat si pentru Stella Artois”, a afirmat Tiberiu Mercurian (director de marketing Bergenbier S.A).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related