Endorsecious: Fergie pentru Outspoken, de la AVON

“Boom Boom Puff” poate fi caracterizata relatia AVON cu celebra trupa americana, The Black Eyed Peas. “Boom Boom” pentru ca marele producator de cosmetice a sponsorizat turneul mondial BEP-The End din acest an si “Puff” pentru ca Fergie este noua imagine a parfumurilor AVON.

Astfel, Fergie contribuie la crearea primului sau parfum alaturi de AVON dupa o serie destul de cunoscuta inceputa de Salma Hayek si continuata cu actorii Angel Locsin, Zoe Saldana, Patrick Dempsey, Courteney Cox si Reese Witherspoon.

“Outspoken by Fergie” a avut parte de o promovare sustinuta in Romania, cu multe spatii de outdoor, flashmob-uri (gandite de Starcom) si poate uneori deranjanta prin aparitiile dese ale reclamei pe posturile muzicale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

olga toma
acum 13 ani
Asta astept si eu sa vad.


Branded


Related