Tron: Legacy - o pauza publicitara de 125 de minute

Movie: Tron: Legacy
Brands: Apple, Bentley, BMW, Boston Celtics, Cal Tech, Coors, Ducati, Levi's, Los Angeles Lakers, New York Post, Nikkei Index, Nokia, Stalker, Starbucks, The Washington Times
Actors: Jeff Bridges, Garrett Hedlund ,Olivia Wilde, Bruce Boxleitner,

Am petrecut o ora si 57 de minute ca sa vad un amestec slabut, necopt si chiar fara gust intre Stapanul Inelelor, Razboiul Stelelor si Matrix. Protagonistul si-a pierdut tatal intr-o matrice, pardon, o retea a unui joc video care l-a absorbit pe Flynn senior si l-a tinut acolo suficient timp cat sa poata Flynn junior sa creasca si sa vina sa-l salveze. Scena emotionanta a reintalnirii a fost marcata de o replica foarte bine cunoscuta mai ales de catre iubitorii unei alte serii. Nu-mi mai amintesc cum se numea filmul in cauza, dar replica suna cam asa: „No, Luke. I am your father!”. A, ba nu. Asta e din alta poveste. Ce sa fac daca seamana? In filmul nostru lucrurile au mers nitel altfel. In timp ce juniorul priveste cum individul isi da jos casca de Darth Vader, realizeaza ca in fata lui il are pe tatal sau de mult pierdut. Ceea ce membrul mai tanar din clanul Flynn afla abia mai tarziu, e ca totul e de fapt o marsavie pusa la cale de personajul negativ Clu. Care Clu, e un program care a luat-o razna si s-a intors impotriva creatorului sau – n-o sa ghiciti niciodata cine-exact, Flynn senior.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related