Dupa Ionel Craciunel, Ogilvy si Cosmote ni-l prezinta pe Danut-Gura-bogata

Dupa ce ne-a facut cunostinta cu  „Ionel Craciunel” la sfarsitul anului 2010, campania desfasurata de Ogilvy Group pentru abonamentele Cosmote „Perfect pentru Tine” continua prin prezentarea unui nou personaj, Danut Gura-bogata, potrivit unui comunicat Ogilvy Group.

"Abonamentele Cosmote pot fi personalizate, ceea ce inseamna ca oricine, orice tipologie de om isi poate configura un abonament care sa i se potriveasca. Conceptul creativ a pornit chiar de la produs si ne-a facut sa cautam oameni cat mai diferiti si amuzanti ale caror nevoi de comunicare pot fi dificil de multumit, dar nu si la Cosmote. Daca Ionel Craciunel este cel mai mare iubitor al Craciunului, noul personaj Danut are o gura bogata si nu prea poate sa tina un secret, iar cand ai un abonament nepotrivit, lucrul acesta devine costisitor”, a explicat Cristian Simion (Group Creative Director Ogilvy&Mather).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related