Ogilvy semneaza campania "Redescoperim energia" pentru furnizorul de gaze naturale GDF SUEZ Energy Romania

Ogilvy a demarat in luna decembrie 2010 o campanie de comunicare pe canale nationale si locale pentru clientul GDF Suez Energy Romania, castigat in urma unui pitch organizat la sfarsitul anului trecut, informeaza un comunicat al agentiei. Ogilvy semneaza creatia  printurilor, a panourilor outdoor si a bannerelor online, iar agentia de media este Zenith Media.

Avand mesajul “Redescoperim impreuna energia pentru o viata mai simpla” , campania e construita in jurul ideii de siguranta a familiei si a caminului oferita clientilor de produsele si serviciile GDF Suez si subliniaza faptul ca “viata devine mai usoara cand toata energia unui lider mondial pusa in slujba confortului oamenilor”. Astfel, campania isi propune sa consolideze imaginea GDF Suez in Romania si sa creasca notorietatea ofertelor acesteia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related