[On the move] Dupa 3 ani ca Brand Manager la Cristalex, Simona Vlad este noul PR Director al Mercury 360

Simona Vlad se alatura echipei manageriale a Mercury 360 prin numirea sa in pozitia de PR Director, potrivit unui comunicat al agentiei.

In ultimii trei ani, Simona Vlad a fost Brand Manager in cadrul Cristalex, lucrand pentru branduri precum Campari, Jim Beam, Teacher’s sau Courvoisier. Anterior, a fost Communication Coordinator pentru DOMO. A urmat cursurile Scolii Superioare de Jurnalism si a absolvit un master in comunicare si relatii publice in cadrul S.N.S.P.A.

“Rolul Simonei este atat in zona corporate, unde ne putem imbunatati comunicarea, cat si in zona comerciala, unde aplecarea spre PR poate completa eficient abordarea anumitor proiecte.Experienta ei de “client” trebuie sa aduca un plus valoare, in sensul in care intelege corect nevoile de comunicare si de rezultate concrete si rapide cu care ne confruntam, mai ales in aceasta perioada”, a declarat Radu Miu (General Manager Mercury 360).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related