4 dintre cele mai apreciate 10 spoturi de la Super Bowl 2011 au fost realizate de consumatori

The Packers nu sunt singurii castigatori ai editiei Super Bowl XLV. Un spot pentru Doritos si un spot pentru Bud Light sunt la egalitate in topul preferintelor americanilor, conform alcatuit de USA TODAY Ad Meter, care masoara in fiecare an care au fost reclamele preferate de americani la Super Bowl. Spotul "The Force" pentru  Volkswagen Passat este pe locul al treilea in acest top, insa castiga detasat la capitolul buzz: a strans peste 21 de milioane de vizionari pe un singur canal de pe Youtube. In final, postul de televiziune Fox a avut parte de cea mai mare audienta a tuturor timpurilor in Statele Unite: 111 milioane de telespectatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune


Comentarii

Lucian Niculescu
acum 13 ani
De altfel si cele mai proaste. Americanii nu se dezic de la a fi niste idioti spalati pe creier de toate bullshiturile. Asta ar fi trebuit sa fie numarul 1 pt ei: http://www.youtube.com/watch?v=SKL254Y_jtc (respect WK).


Branded


Related