Frank semneaza campania "Giants" pentru noua Skoda Octavia Tour

Agentia Frank a decis ca prin campania “Giants” sa readuca in prim plan spatiul larg oferit de modelul Skoda Octavia Tour, informeaza un comunicat Oxygen Public Relations. Campania are executii pentru print si TV, iar in curand va avea si o componenta online dezvoltata de Frank Digi. Agentia de media este MPG.

Conceptul creativ al campaniei porneste de la ideea ca, “intr-o realitate unde spatiul personal se micsoreaza pe zi ce trece, intr-o lume apasator de ingusta, o lume in care fiecare dintre noi isi doreste ceva mai mult”, noul model Skoda Octavia Tour ofera spatiul de care avem nevoie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related