Pentru unii, Sfantul Valentin e despre strategie, nu despre dragoste

Prolog
Ochiometric calculand, pot spune ca indragostitii nu sunt singurii care asteapta Ziua Indragostitilor. Mai sunt niste grupuri cel putin la fel de entuziasmate in legatura cu venirea zilei de 14 februarie. Si am sentimentul, cu o oarecare marja de eroare, ca nici unul dintre grupurile astea nu debordeaza de iubire si nici nu sunt presate de nevoia exprimarii ei. Pentru clientii care vor sa-si vanda produsele (fie ele si altele in afara de ursuleti de plus, ciocolata sau flori), dar si pentru agentiile care se ocupa de rezolvarea briefurilor lor, dragostea devine un act pur strategic. O oportunitate de exploatare pentru urmatoarea campanie de success. Nu vorbesc aici de promotii de Sfantul Valentin care nu sunt nici pe departe la fel de impresionante. Vorbesc de transformarea iubirii intr-un mijloc de a vinde, de exploatarea ei ca pe o oportunitate foarte larga de a comunica. Acum nu zic ca nu exista dragoste adevarata in lume, poate chiar si in publicitate. Spuneam doar ca n-ar strica sa coboram pentru putin de pe norul fericirii si sa aruncam un ochi la potentialul strategic pe care il reprezinta perioada asta pentru altii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Raluca Patrascoiu
acum 13 ani
Probabil ca anul acesta e mai neinspirat, dar uite un clip mai vechi pe aceasta tema care merita http://www.youtube.com/watch?v=bAW8IUv7JnY


Branded


Related