Publicul voteaza care va fi marele premiu oferit in campania promotionala "Nescafe Mixes", dezvoltata de McCann Erickson

Campania promotionala "Nescafe Mixes" ofera 700 de premii a cate 500 de lei si posibilitatea de a alege, prin vot, marele premiu. Publicul poate decide intre o garsoniera echipata cu gadgeturi de distractie, un Mini Cooper rosu sau o vara de mers la festivaluri si concerte prin Europa, impreuna cu alti 3 prieteni si bani de buzunar pentru fiecare, informeaza un comunicat McCann Erickson. Promotia este comunicata pe TV, print, outdoor, POSM si media digitala.

Premiile in valoare de 500 de lei se castiga in fiecare ora prin trimiterea codului de pe ambalaj prin SMS sau prin inscrierea acestuia pe site-ul www.nescafe.ro. Deoarece Nescafe li se adreseaza, in primul rand, tinerilor, mecanica promotiei antiplictiseala include si posibilitatea de alegere a premiului cel mare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related