In urma afilierii la reteaua internationala, LOWE PR devine GolinHarris Bucuresti

Dupa un an si jumatate de discutii, LOWE PR s-a afiliat la reteaua internationala GolinHarris, devenind primul birou din Europa de Est al companiei americane. GolinHarris Bucuresti va fi condus de Hortensia Nastase, managing partner al agentiei, informeaza un comunicat al agentiei.

Actiunea face parte din strategia GolinHarris de a isi extinde operatiunile in Europa. „Deschiderea unui birou in Bucuresti ne aduce mai aproape de clientii nostri din regiunea Europei”, de declarat Fred Cook (Presedinte si CEO, GolinHarris Worldwide). „Ca specialist cu experienta in relatii publice, sunt increzator ca Hortensia si echipa sa vor avea o contributie directa in expansiunea pe care o vom continua in regiune”, a spus acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related