Oxygen castiga conturile de brand PR pentru Heineken, Silva si Golden Brau

Agentia de PR si social media Oxygen a castigat licitatia organizata de Heineken Romania pentru conturile Heineken, Silva si Golden Brau, informeaza un comunicat al agentiei.

Oxygen va comunica pentru cele 3 branduri de bere pana la sfarsitul acestui an. Rolul agentiei va presupune crearea si implementarea conceptelor prin diverse activitati, precum media relations, evenimente, social media, actiuni neconventionale.

“De-a lungul procesului de selectie, echipa Oxygen s-a remarcat prin creativitate, entuziasm si abordare strategica. Ne bucuram sa lucram impreuna in cadrul proiectelor de PR pentru marcile Heineken, Silva si Golden Brau”, a afirmat Ana-Maria Muresan (Corporate Relations Manager, Heineken Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related