Propaganda a castigat pitch-ul organizat de Peugeot

In urma castigarii unui pitch organizat la inceputul acestui an, Propaganda va realiza strategia, creatia si project management-ul tuturor campaniilor Peogeot in 2011, informeaza un comunicat Eye PR.

Propaganda va realiza o campanie pentru modelul Peugeot 308, care se va desfasura  pe toata durata programului Remat 2011 si care va avea creatii pentru TV, radio si print.

La licitatie au contribuit:
Din partea Propaganda: Tiberiu Tuluca (New Business Director), Ioana Cadir (Account Director), Daniel Gherghescu (Account Manager), Bogdan Ionita (Strategic Planner), Adrian Albu (Senior Copywriter), Bogdan Moraru (Senior Art Director), Dan Marcov (Art Director).
Din partea Peugeot: Marius Cocu (Director Marketing & Comunicare), Diana Tache (Manager Comunicare), Mihaela Taflan (PR Manager).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related