[On the move] Claudiu Dobrita, fost Creative Director la Grey, este noul Creative Director la Draftfcb

Dupa ce a lucrat timp de 5 ani la Grey, intai ca Senior Copywriter, apoi ca Director de Creatie, Claudiu Dobrita se muta la Draftfcb pe pozitia de Creative Director, informeaza un comunicat de presa din partea Draftfcb.

Claudiu Dobrita si-a inceput cariera in publicitate la Leo Burnett, unde a fost Copywriter timp de 2 ani, se mentioneaza in comunicat. A primit nominalizari si premii la Golden Drum, Ad’OR, AdPrint, Effies, EuroEffies, Eurobest, EACA Care Awards si Cannes Lions.. A fost membru al juriului la The New York Festivals, Golden Drum si Eurobest. In ultimii 3 ani, a fost speaker la Golden Drum Creative Academy si trainer la diferite evenimente. Preda un curs de „Ideas Management” la Scoala Alternativa pentru Gandire Creativa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related