Claudiu Dobrita: "Dupa 5 ani petrecuti in Grey, era vremea sa dau un refresh"

Buzz cu Claudiu Dobrita (Creative Director, Draftfcb)

IQads: Cum ai decis sa pleci de la Grey la Draft? Ai ales tu Draft sau te-au ales ei pe tine?

Claudiu Dobrita: Evident, si una si alta. Cronologic, intai m-au ales ei si apoi i-am ales eu, dar in momentul acela, dupa 5 ani petrecuti in Grey, era vremea sa dau un refresh. Culmea e ca in discutie mai aparusera doua grupuri de agentii din Europa, doar ca planurile mele nu presupun inca viata de „expat”. Asa ca am ales sa raman.

IQads: Ai plecat singur sau cu mai multi oameni?

Claudiu Dobrita: Am venit la FCB sa construiesc o echipa, si asta presupune in primul rand sa fac echipa, in sensul cel mai pur al cuvantului, cu oamenii de aici. Nu cred ca transferul de „best practice” trebuie sa presupuna transferul de oameni impreuna cu care ai construit acest „best practice”. Exemplele de oameni care s-au mutat de la o agentie la alta impreuna cu intreg departamentul nu sunt cele mai fericite, daca ne uitam putin inapoi. Pe scurt, am plecat singur. Dupa mine a venit Catalin Rulea, head of art, cu care avusesem o intelegere particulara si care a preferat sa lucreze cu mine in continuare. Echipa s-a completat insa si cu oameni din alte agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related