Evenimentele "Gala Societatii Civile" si "Internetics" isi schimba perioada de desfasurare

Incepand cu anul 2006, intreaga organizare a evenimentelor precum si managementul brandurilor "Gala Societatii Civile" si "Internetics" revin echipei Millenium Communications.
Gala Societatii Civile este un eveniment anual de recunoastere a excelentei in domeniul activismului social. O competitie care premiaza cele mai valoroase proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice.

Din anul 2003, coordonarea "Galei Societatii Civile", un proiect Millenium Communications, a fost preluata de Asociatia de Comunicare Ethos. "Gala" a devenit un eveniment puternic, de traditie in Romania, care an de an aduna cele mai importante figuri ale societatii civile romanesti.
Internetics este primul festival romanesc de comunicare digitala care recunoaste excelenta si inovatia in folosirea Internetului si a noilor tehnologii de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related