Lupta la platane pentru promovarea brandului J&B

Am plecat de la petrecerea J&B DJ Kombat pe la 5 dimineata, si nu doar pentru ca nu avea rost sa stau mai putin la cat m-am chinuit sa ajung in noul Kristal Glam Club, care e ingropat undeva prin niste hartoape de pe Sos. Pipera. Intre un dans si un cocktail am urmarit cat de clar se manifesta identitatea brandului de whiskey in cadrul petrecerii cu platane organizate de Odyssey.

Chiar daca nu stiai prea multe despre pozitionarea J&B inainte de a merge la DJ Kombat, iti dadeai seama usor ca J&B e un whiskey asociat cu petrecerile, cu distractia, cu beat-urile, cu muzica antrenanta, cu tineretea.. Iar asta spre deosebire de alte  whiskey-uri carora le asociez imaginea unor barbati intre doua varste, stand in biblioteca, citind o carte cu coperte groase, in liniste sau ascultand muzica simfonica. La pickup. Si band whiskey din paharul special pentru whiskey. Sau cu imaginea altor whiskey-uri, baute direct din sticla de niste rockeri in vama.
 
Spuneam acum cateva zile cum a venit invitatia la petrecere, sub forma muzicala si dansanta. Vineri m-am reintalnit cu Mirrorball Man, cum e numit personajul galben cu glob disco  pe site-ul oficial al J&B (jbscotch.com) si cu hostessele care te branduiau  la intrare cu o bratara J&B. La DJ Kombat ramasesera in finala DJ Nusha si DJ Vygo, urmand ca soarta lor sa fie decisa in seara aceea de catre invitatul special, DJ Nic Fanciulli, si de catre public.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

bob dan
acum 12 ani
imaginea unor barbati intre doua varste, stand in biblioteca, citind o carte cu COPERTI groase, ... scrii cu picioarele. superb. incearca sa vizualizezi cat de hidos formulata si incorecta este aceasta propozitie : "Si band whiskey din paharul special pentru whiskey. " nu zic mai mult, incerc sa nu mai iau de om ci de produsul strict al acestuia : textul. Jenant.

Sonia Ardelean
acum 12 ani
Conform DOOM sunt acceptate ambele variante, dar inainte era acceptata doar forma de plural "coperte".


Branded


Related