Ioana Manoiu este membra a juriului la Cannes Lions 2011, categoria PR

Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR) reprezinta Romania in juriul celei de-a 58-a editii a festivalului Cannes Lions, sectiunea PR, informeaza un comunicat din partea GMP PR.

Acesta este al treilea an in care Romania are un membru in juriul Cannes Lions, dupa ce Eliza Rogalski (CEO, Tempo Creative Group) a jurizat in 2009, iar Gabriela Lungu (Managing Partner, The Practice) a fost membra a juriului in anul 2010.

"Sunt extraordinar de onorata sa reprezint Romania la Cannes. Pentru orice om de comunicare din orice colt al lumii cred ca este o experienta unica. Sa fii la masa deciziilor celui mare important eveniment al publicitatii mondiale te emotioneaza si te responsabilizeaza. Iar faptul ca pentru al treilea an consecutiv tara noastra are un reprezentant in juriu arata doua lucruri: ca industria romaneasca de PR are povesti de spus si ca Biroul Cannes Romania reuseste foarte bine sa le transmita mai departe”, a declarat Ioana Manoiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related