Itsy Bitsy realizeaza emisiunea "Bebe Istet" - o componenta de promovare a brandului Bebicina

Itsy Bitsy FM a realizat un proiect special pentru promovarea produselor Bebicina brand de produse naturale destinate familiei , informeaza un comunicat din partea GMP PR.

Comunicarea va fi realizata in principal prin intermediul unei emisiuni dedicate mamelor, "Bebe Istet” sponsorizata de brandul Bebicina. Conceptul emisiunii vizeaza ajutorarea mamelor prin intermediul unor sfaturi privind ingrijirea si igiena copiilor.

“Vrem intotdeauna sa oferim clientilor nostri mai mult decat un simplu spatiu de emisie. Si nu e deloc greu sa vii cu o asemenea abordare atunci cand impartasesti aceleasi valori cu brandul pentru care dezvolti proiectul.Atat emisiunile Itsy Bitsy,  cat si produsele Bebicina dau o mana de ajutor parintilor care vor ce-i mai bun pentru copiii lor.De aceea, am ales sa oferim parintilor niste mini-lectii de ingrijire si igiena, pe care le difuzam in tronsoanele orare dedicate lor”, declara Nadia Tataru (Director General, Radio Itsy Bitsy).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related