The Friendship Machines Coca-Cola au vandut cu 1075% mai mult decat un automat obisnuit

Coca Cola plaseaza distribuitoare automate inalte de 3,5 metri ("Friendship Machnes") pentru a marca Ziua Prieteniei sarbatorita in Buenos Aires in iunie si in februarie in restul Americii Latine, conform brandrepublic.com (http://bit.ly/fHzys3). Campania a fost vizibila in Argentina, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Panama, Honduras si Nicaragua.

Aceasta este ideea cu care agentia Ogilvy Argentina a raspuns cererii clientului Coca-Cola, al carui brief avea drept cerinta o modalitate creativa de a sarbatori Ziua Prieteniei.

Ideea campaniei viza munca in echipa a unor prieteni care trebuiau sa se ridice unii pe ceilalti pentru a putea ajunge la slot-ul in care se introduc monedele. Pentru efortul lor, consumatorii primeau doua doze de Cola la pretul uneia singure.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related