The Marks a realizat rebrandingul Regina Maria, numele sub care au fuzionat Centrul Medical Unirea si Euroclinic

Centrul Medical Unirea si Euroclinic au fuzionat sub numele de 'REGINA MARIA, reteaua privata de sanatate', devenind cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, informeaza un comunicat Rogalski Grigoriu Public Relations. Procesul de rebranding a fost semnat de The Marks.

“Am asistat anul trecut la prima consolidare a sistemului medical privat din Romania, cand doi jucatori foarte mari au fuzionat. Noua retea privata medicala trebuia sa poarte un alt nume pentru a arata atat faptul ca Centrul Medical Unirea a evoluat spectaculos in ultimii 15 ani, cat si alaturarea primului spital privat din Romania, Euroclinic.Numele REGINA MARIA ne reprezinta prin tot ceea ce facem si ce ne dorim, inca de la bun inceput, din anul 1995.. M.S. Regina Maria nu este doar personajul care l-a atras pe fondatorul companiei in Romania, ci reprezinta un model in sine prin actiunile intreprinse pentru poporul roman. Cu acest nou nume, reintarim faptul ca suntem o companie pentru care conteaza foarte mult latura umanista din tot ceea ce intreprindem”, a declarat Fady Chreih (Director Executiv, REGINA MARIA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related