La pescuit de clienti cu credite de refinantare

Creditul de refinantare e la moda
In ultima vreme, a aparut o moda in randul pescarilor de pe piata bancara. Momeala cea mai la moda de acum pare sa fi devenit creditul de refinantare care presupune o adunare a tuturor creditelor de la mai multe banci la o singura banca, cu diverse avantaje, in functie de fiecare banca. Dupa ce si-au dat seama ca e rost de profit cu creditele de refinantare, incet-incet, in frunte cu Banca Transilvania, si-au aruncat barcile in larg, au agitat apele si-au chemat pestii, comunicand fie mai galagios, fie mai la sentiment.

Millennium Bank si CEC Bank - momeala muzicala
Millennium Bank a interpretat cum a stiut mai bine ideea asta de comunicare galagioasa. Asa ca a organizat un adevarat concert chiar pe lac si prin fiecare nota au emanat pozitivism si bunavointa. Noroc ca pestii aveau doar urechi interne si n-au suferit traume ireparabile. Si cum fugeau ei, pestii, de-o cantare, numai ce-au dat peste alta. La fel de melodioasa si plina de optimism, numai ca de data asta de la CEC Bank, care ii anunta cu spor si voiosie cat de complicata e viata. Si-i momea apoi cu un credit de refinantare care sa le-o usureze.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

HANDRAGEL ANISOARA
acum 12 ani
Dupa tot balciul cu ordonanta 50 si dupa cate au de suferit oameni ca noi dupa ce aprope ne bagau pe gat creditele cu buletinul fara sa le pese catusi de putin in ce pozitie pun bietii oameni au un mare tupeu bancherii sa mai faca asa publicitate creditelor. Eu una m-am lecuit si sper ca si alte persoane .As vrea ca oamenii sa faca cum se facea odinioara cand lumea nu se imprumuta asa usor sa ne gandim la banci ca la camatari ca asa fac si bancile iti pun cutitul la gat cand nu le dai banii.Propun sa facem greva sa nu mai luam credite cativa ani si sa falimentam niste banci sa scoatem bancherii la cerit, pardon camatarii legali.
dorin varga
acum 12 ani
fain
Semiramid Tismaneanu
acum 12 ani
Bravo, hanah, le-ai zis-o, i-ai indoit pe genunchi pe bancheri cu mesajul tau si ai ridicat deja jumate din Romanie la lupta. Tu si comunismul va meritati reciproc, va urez o viata lunga si prospera impreuna.

(nu-i asa c-o sa fii enorm de originala si-o sa ma suspectezi ca sunt unul dintre cei care lucreaza pentru banci, daca nu chiar un bancher, pardon, camatar legal?...)

Doamna Pantus, ce-i aia "tactatica simtului comun"?

Cezar Vatafu
acum 12 ani
nu stiu daca e locul potrivit unde sa imi exprim nemultumirea dar o voi face cu scuzele de rigoare.

Fiti foarte atenti la servicile bancare BANCPOST , sunt de irationalitate incredibila....eu unul m-am lacuit de incompetenta lor.



Branded


Related