Unilever Food Solutions se relanseaza odata cu Raportul Global privind Meniurile

Unilever Food Solutions (UFS) isi lanseaza noua promisiune a brandului impreuna cu un raport mondial al industriei gastronomice. Revigorarea brandului Unilever Food Solutions consta in asumarea promisiunii de a deveni “consilierul clientilor sai, inspirandu-i atat sa creeze meniuri sanatoase si creative, cat si sa eficientizeze procesele operationale din bucatarie” informeaza un comunicat Pastel Group.

Colaborand cu bucatari si furnizori de catering din 74 de tari, Unilever Food Solutions a identificat principalele nevoi ale operatorilor: „sa isi impresioneze clientii si sa aiba un business profitabil, rezolvand in acelasi timp toate nevoile identificate de consumatori, referitoare la preparatele din meniuri”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related