Agentiile de PR din Romania nominalizate la EMEA SABRE Awards 2011

The Practice, Graffiti PR, McCann PR, BDR Associates, Lowe PR (actual GolinHarris Bucuresti), PR & MORE, Action Global Communications, Image PR, Ogilvy Romania, Nicola Porter Novelli, Grayling sunt agentiile din Romania nominalizate anul acesta la premiile SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation), organizate de The Holmes Group (www.holmesreport.com), potrivit unei stiri The Holmes Report. In competitia de anul acesta au fost inscrise 2000 de lucrari, cel mai mare numar de intrari din istoria premiilor SABRE.

The Practice a primit 5 nominalizari la EMEA SABRE AWARDS, cel mai mare numar de nominalizari primite anul acesta de o agentie din Romania. Campaniile care au primit nominalizari sunt: “Rebirth of the enamel pot” (VES Sighisoara), “European of the Year” (Reader’s Digest), “Crazy about computers” (Techteam Global), “Share a Cup, Share a Story” (Starbucks), “Change Your batteries with Varta” (Varta Romania), arata un comunicat Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related