[UPDATE] Premiul cel mare in campania Dorna "Best of": o zi pe platoul de filmare al urmatorului spot Dorna

Campania Dorna “Best of”, creata de McCann Erickson, readuce in prim plan 6 spoturi difuzate in anii trecuti, invitand publicul sa voteze clipul preferat pe bestofdorna.ro, site realizat de MRM Worldwide Romania.

Mai multe spoturi Dorna vor fi din nou difuzate la TV: ”You are what you drink”, “She”, “Runners”, “He”, “Island" si “Meeting” . Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul bestofdorna.ro si apoi sa aleaga spotul preferat dintre cele propuse.

[UPDATE] Spotul vechi e difuzat la TV timp de 2 saptamani, urmat de o saptamana de pauza, timp in care se hotaraste ce spot intra in saptamana urmatoare, in urma celor mai multe voturi stranse pe site), precizeaza o informare de presa din partea McCann PR. Zilele acestea, "Meeting" este spotul difuzat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related