Oamenii de la HyperActive

Dupa ce am vazut proiectul Tic Tac – “Fresh Comedy” m-am gandit ca ar fi cazul sa-i cunosc pe oamenii de la HyperActive. De cand a venit Bogdan Gheorghiu (Directorul de Creatie) de la Scala, vara trecuta, echipa a inceput sa se mareasca si are acum o gramada de oameni care lucreaza pe o gramada de conturi: Orange, Ferrero, UPC, Starbev (Beck’s, Stella Artois), Forever Living Products Romania, Unilever, GSK, Johnson&Johnson, Kika, BMW, Biro Media Trading (Depozitul De Papetarie), Siepcofar (Farmaciile Dona), Stilago.ro (Studio Moderna), History Channel.

Am facut un tur al agentiei si i-am intrebat pe fiecare despre proiectul care le-a placut cel mai mult de cand lucreaza la HyperActive.

Departamentul de Client Service si Media, unde se afla si biroul lui Alex Visa, Managing Partner HyperActive arata asa:

Iata biroul lui Alex:

La intrare in biroul lui se gasesc urmatoarele diplome:

Departamentul de Client Service este condus de Ionut Andrei de 9 luni. Lui Ionut ii place sa lucreze "pe toate conturile, prin natura jobului :)".

Alina Marin (Account Manager) este de 1 an la HyperActive si cel mai mult i-a placut sa lucreze pentru Orange pentru care tocmai realiza un proiect atunci cand am ajuns eu acolo.

Alina era intr-o sedinta cu Irimia cand am ajuns eu la ei. Irimia Suleapa (Developer) e la HyperActive de 5 luni si preferatul lui e UPC.

Cei doi incercau sa se ascunda dupa niste usi infricosatoare. Trebuia sa ma gandesc ca o sa gasesc un programator inauntru.

Mergand mai departe, am cunoscut-o pe Raluca Diaconu (Account Executive) lucreaza de 5 luni aici, clientii ei preferati sunt Beck’s si Ferrero.

Dora Teculescu (Performance Media Specialist) lucreaza de 3 ani la HyperActive si cel mai tare cont pentru ea e Orange pentru ca a fost cel mai challenging.

Alex Volocaru (Email Marketing Specialist) lucreaza de 1 an aici si cel mai mult i-a placut sa lucreze pentru Forever Living Products.

Pe acelasi etaj se afla si Departamentul de Creatie si Dezvoltare, unde se gaseste biroul directorului de creatie, Bogdan Gheorghiu.

Lui Bogdan, cel mai mult i-a placut sa lucreze la Prajituria, pentru Rama. Iata biroul lui, care desi e separat de al celorlalti oameni din Creatie, suporta un trafic intens, datorita accesului la balcon - locul lor de fumat.

Ioana Filip (Copywriter) e de 8 luni aici, a lucrat cu Bogdan Gheorghiu la Scala si cel mai mult i-a placut Tic Tac - "Fresh Comedy".

Vlad Macarie (Art Director), colegul de echipa al Ioanei, lucreaza la Hyperactive de jumatate de an si cel mai mult i-a placut tot "Fresh Comedy".

Anca Muscalu (Copywriter) lucreaza aici de 5 luni si a fost remarcata de Bogdan Gheorghiu la o editie a Atelierelor ADfel.

Raluca Stan (Front-end developer) este de 1 an aici si cel mai mult ii place proiectul la care lucreaza in prezent si care nu s-a lansat inca.

Alinei Radut (Webdesigner) cel ma mult i-a placut sa lucreze la mamicadetoatalauda.ro.

Lucian Hutanu (Developer) e de 8 luni aici si cel mai mult i-a placut un proiect care e in lucru.

Robert Diaconeasa (Designer) e la HyperActive de doar o luna.

Robert Sumarocov (Flash Designer) lucreaza de 2 ani si jumate la HyperActive si cel mai mult i-au placut Orange, Kinder, Prajituria, Signal (zambetulsignal.ro).

Robert are pe birou niste prieteni de incredere:

Marius Barbulescu (Back-end Developer) este de aproximativ 3 ani la HyperActive, iar proiectul preferat este mamicadetoatalauda.ro.

Si cativa oameni care nu erau atunci la HyperActive:

Radu Olteanu (Art Director) lucreaza de mai putin de o luna pe proiecte pentru UPC, Labormed si Beck’s.

Andreea Lupu (Senior Account Manager) lucreaza de mai putin de o luna pe proiecte pentru Ferrero si Beck’s.

Si Adrian Radulescu (Account Executive), caruia ii place cel mai mult sa lucreze pentru Crucea Rosie Romana si Signal (Unilever)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related