Pentru al treilea an consecutiv, Vodafone este pe locul I in Top Social Brands

Vodafone este brandul cu cea mai mare vizibilitate in social media in perioada ianuarie 2010 – martie 2011, potrivit clasamentuluiTop Social Brands 2011, lansat astazi la conferinta organizata de revista Biz, informeaza un comunicat din partea organizatorului.

Urmatoarele 10 pozitii sunt ocupate de BCR (locul 2), Microsoft, Petrom, Avon, Nokia, Orange, LG, Romtelecom si Timisoareana (locul 10).

Pentru al treilea an consecutiv, Vodafone ocupa prima pozitie a topului celor mai “sociale” branduri, avand 3 pagini de Facebook actualizate constant, activitate permanenta pe Twitter, canal dedicat pe Youtube pentru clipuri explusive si spoturi TV, cont pe Flickr, campanii pe bloguri (bannere, posturi, teste) si pe Facebook (Gadgeteer Awards – 10.000 de fani, Concurs Guns N’Roses, Concurs BCR Open Romania, Acoperire 3G UMTS 900 MHz – Nunta), se precizeaza in clasamentul Top Social Brands 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related