Campania pe bloguri "Cautam Suporteri" pentru UniCredit

UniCredit Tiriac Bank lanseaza prima etapa a campaniei promotionale  “BE PART OF IT" - "Cautam suporteri” care se va desfasura in perioada 14-24 aprilie 2011 si ii va avea ca endorseri pe bloggerii Cetin Ametcea, Simona Tache, Alex Mihaileanu si Cristi Dorombach. Concursul este vizibil pe http://www.unicredit-tiriac.ro/ucl/.

Campania are scopul de a aduna un numar cat mai mare de suporteri pentru fiecare dintre cele patru echipe participante la Champions’ League: FC Barcelona, Real Madrid CF, Manchester United CF si FC Schalke 04.

Mecanismul concursului presupune inscrierea pe site a participantilor in calitate de suporteri pentru una dintre cele 4 echipe prezente. La incheierea perioadei de inscriere, se va realiza un clasament al echipelor si toti participantii echipei de pe primul loc vor fi inscrisi la extragerea la sorti. Vor rezulta astfel trei castigatori care vor fi premiati cu cate un bilet la semi-finala Cupei UEFA din 3 sau 4 mai, un bilet de avion dus-intors cu plecarea din Bucuresti, transport aeroport-hotel si retur, cazare pentru o noapte la un hotel de 4 stele si mic-dejun in dimineata de 4 mai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related