Doncafe ofera jobul de "degustator de cafea Doncafe" in campania promotionala semnata de The Geeks

Doncafe ofera jobul de "degustator de cafea Doncafe" in campania promotionala semnata de The Geeks

Agentia The Geeks a realizat o campanie promotionala pentru Doncafe care ia forma unei campanii de recrutare pentru job-ul de "degustator de cafea", informeaza un comunicat Image PR. Marele premiu consta intr-un job de "degustator de cafea" pe o perioada de 6 luni, cu un salariu net de 1000 EUR.

Mecanismul promotiei se bazeaza pe inscrierea unui cod promotional de pe pachetele de cafea Doncafe Selected sau Doncafe Elita de 300g (250g plus 50g cadou) pe microsite-ul degustatordecafea.ro. Pe site, personajul David intampina utilizatorii cu mesajul "Ma aflu aici sa iti spun totul despre un job de vis pentru timpul tau liber: degustator de Doncafe. Daca iti place cafeaua, obisnuiesti sa o bei zilnic si te-ar tenta sa castigi 1.000 EUR/luna timp de 6 luni, aici poti afla cum. Da click pe oricare dintre sectiuni si eu iti voi spune tot ce trebuie sa afli". Sectiunile includ explicatii sub forma de text sau video despre despre inscrierea in promotie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related