Leo Burnett organizeaza cea de-a treia editie Cannes Predictions in Romania

Cea de-a treia editie a evenimentului Cannes Predictions initiat si organizat de Leo Burnett Romania se va desfasura anul acesta in parteneriat cu Business Media Group, in cadrul editiei Strategic 2004, eveniment dedicat publicitatii, marketingului si comunicarii si va avea loc in data de 8 iunie, ora 17.30, la Hotel Marriott - Grand Ballroom.

Leo Burnett Romania isi propune in acest an sa popularizeze si mai mult decat in anii precedenti acest eveniment, prin oferirea publicului larg a posibilitatii de a-si exprima preferintele si a-si verifica capacitatea de analiza publicitara.
Astfel, alaturi de evenimentul propriu-zis din 8 iunie, unde accesul se va face pe baza unei taxe de participare, Leo Burnett va ofera posibilitatea de a vota pe site-ul www.leoburnett.ro/cannesprediction creatiile considerate de public castigatoare la Cannes Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related