Freshcomedy.ro - platforma online de stand-up comedy pentru Tic Tac dezvoltata de HyperActive

HyperActive a creat pentru brandul Tic Tac din portofoliul Ferrero, FreshComedy.ro, o platforma online de stand-up comedy, unde se va posta timp de 6 zile (in saptamana 14-19 martie) cate un show de stand-up pe zi (pilot, episodul 1), realizat de Sergiu Floroaia. In cadrul fiecarui show, Sergiu va trata cele mai interesante subiecte propuse de catre comentatori pe site sau in pagina de Facebook Fresh Comedy.

Autorii subiectelor selectate pentru show-uri vor fi premiati cu cate o tipla constand in 24 de cutiute Tic Tac. Se vor oferi 6 premii pentru subiectele propuse pe site si 12 premii pentru cele propuse in pagina de Facebook. Valoarea totala a premiilor promotiei este 1200 RON (cu TVA), conform regulamentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related