Redescopera Romania 2011: Parteneriat intre Petrom si branduri romanesti cu traditie: Dacia, BCR si Romtelecom

Petrom continua campania “Redescopera Romania” in 2011, informeaza un comunicat al companiei. Noutatile de anul acesta sunt parteneriatele realizate de Petrom cu mai multe branduri romanesti (Dacia, BCR, Romtelecom, la care se adauga Paralela 45, Muzeul National al Taranului Roman), dar si implicarea a peste 100 de bloggeri (fata de 17, in 2010). De asemenea, noul hashtag este #dinRomania, iar campania are un site dedicat: www.redescoperaromania.ro/.

Anul trecut, Petrom si patru echipe de bloggeri au parcurs 6.000 km pe parcursul a 3 luni, rezultatul fiind o harta cu peste 800 de recomandari de locuri de vizitat in Romania. Campania realizata de iLeo a primit o serie de premii pentru comunicarea online, printre care: Best Social Media Campaign, (Internetics), Best User Generated Content (RoNewMedia), Best Interactive Corporate Website (Internetics) si Best Social Media campaign (RoNewMedia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related