Zenergy a dezvoltat aplicatia gratuita de iPhone "Don't drink and Drive" pentru Alexandrion si Politia Rutiera Romana

Creata de Zenergy, sponsorizata de Alexandrion si avand sprijinul Politiei Rutiere Romane, "Don’t Drink and Drive” este prima aplicatie iOS (iPhone Operating System) care atrage atentia asupra efectelor pe care le poate avea consumul de alcool la volan, potrivit unui comunicat Zenergy. Aplicatia reprezinta un simulator auto si este disponibila in mod gratuit pe Apple App Store.

Sub forma unui joc pe cinci niveluri, fiecare reprezentand un anumit grad de alcoolemie din sange (0‰, 0,3‰, 0,5‰, 0,8‰ si, la ultimul nivel, 1,1‰), aplicatia simuleaza felul in care o masina raspunde la comenzile soferului care a consumat diferite cantitati de alcool. In functie de nivel si deci, de gradul de alcoolemie reprezentat, sunt aratate o scena a unui accident (lovirea unui pieton, a altei masini, a unui stalp sau a unei cladiri), dar si un text cu date statistice oferite de Politia Rutiera Romana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related