O imagine buna poate aduce multe avantaje companiilor

In perioada sarbatorilor de iarna si la inceputul fiecarui an, organizatiile isi pregatesc cadourile pentru colaboratori, parteneri si potentiali clienti. Devenite deja traditionale, calendarele, fie ele de perete, birou, personalizate sau simple, sunt cadoul cel mai ales si mai potrivit. Ele sunt atat un instrument de promovare pentru organizatie cat si o oportunitate pentru a relua discutii, parteneriate sau chiar a incepe colaborari.

First Advertising Agency, companie specializata in productie publicitara a ales pentru acest an sa creeze o serie de calendare deosebite, colaborand cu nume sonore in acest sens. Materialele au fost gandite pentru publicuri tinta diverse.
O imagine transmite un mesaj mai puternic decat cuvantul. Seria de calendare realizate cu ajutorul imaginilor realizate de catre Cristian Lascu, este cadoul perfect pentru inceperea noului an. Imaginile sunt graitoare fiind rezultatul pasiunii si profesionalismului deja cunoscutului fotograf, designul calendarului fiind deosebit. Reputatul speolog si fotograf, Cristian Lascu este redactor sef la revista "National Geographic". El a obtinut la inceputul anilor '90, in Statele Unite, premiul pentru cel mai bun fotograf al lumii subterane.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related