Oamenii de la Interactions

Asa s-a terminat vizita mea la Interactions. Cu aceasta concluzie a lui Adrian Alexandrescu, Managing Partner si fondator al agentiei: „Mitul pe care il are toata lumea despre agentii e ca se aduna toti intr-un loc frumos, cu soare, cu multe mingi si acolo stau de vorba, beau cafele si fumeaza si scot idei pe banda rulanta. Niciodata nu e asa. Se munceste pe branci. Si de-aia, ai vazut cum sunt oamenii de aici: fiecare cu treaba lui, concentrati; nu cred in legenda aia ca stand asa... iti vine o idee geniala”.

Si, intr-adevar, la Interactions, fiecare departament are biroul lui, dupa cum veti vedea. Pana atunci, trebuie sa precizez ca astazi Interactions implineste 2 ani de activitate. A pornit de la 2 angajati si acum are 10. Cifra de afaceri cumulata din cei 2 ani este de 4 milioane de RON, iar marja de profit este de 15%. La sfarsit de an, angajatii cu vechime mai mare de 1 an in agentie primesc o cota parte din profit. Cea mai convingatoare dintre tehnicile de fidelizare, as zice. Sa vedem acum cine sunt angajatii Interactions si care sunt proiectele pe care si le amintesc cu placere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related