123 de inscrieri valide si 50.000 unici pe clipedeinspiratie.ro, concurs Discovery realizat de Hyperactive

Concursul „Clipe de inspiratie”, desfasurat intre 19 noiembrie si 19 decembrie 2010 de agentia HyperActive pentru Discovery Romania, a desemnat castigatorul premiului de 3000 EUR, informeaza un comunicat Lowe PR. Proiectul care a adunat cel mai mare numar de puncte se numeste „Stil masculin” si a fost propus de Laszlo Crinel Nagy.

Concursul a urmarit sa descopere proiecte sportive, tehnologice, culturale sau ecologice care au potential sa devina povesti de success.Prin intermediul site-ului www.clipedeinspiratie.ro au fost postate 200 de propuneri de proiecte, dintre care 123 au fost aprobate. Pe parcursul derularii concursului, site-ul a numarat 50.000 de vizitatori unici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related