"Decernarea Premiilor Awards, cele mai premii ONLINE de pe net!", la Petrecerea Agentiilor editia a II-a

Digital Buzz cu Colonelu (cunoscut in cercuri restranse si ca Florin Ciobanu, Art Director, Kinecto)

Digital IQads: Conceptul Petrecerii Agentiilor de online de anul acesta e Gala Premiilor Awards, "cele mai premii online de pe net" ("Cea mai awards agentie", "Cel mai FWA award", "Cel mai buget mic"...). Credeti ca se dau atat de multe premii in online-ul romanesc incat agentiile s-au plictisit de festivalurile din .ro? 

Colonelu: Nu are nicio legatura una cu alta. Nu cred ca se dau atat de multe premii in online-ul romanesc. Problema, daca putem vorbi de o problema in Romania in ceea ce priveste premiile in online, sta in criteriile de jurizare sau in maturitatea si obiectivismul celor care jurizeaza aceste premii, deci din punct de vedere calitativ ar exista cerere de festivaluri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related