Johary Rafidison, Social Media Manager la MEC UK, este invitatul special al conferintei Social Networks Strategy

Johary Rafidison (Social Media Manager la Mediaedge:cia UK) va participa, in calitate de invitat special, la conferinta dedicata marketingului si comunicarii in retelele sociale Social Networks Strategy, de pe 10 decembrie, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, informeaza un comunicat Evensys.

Johary s-a lansat prin participarea la o serie deprograme derulate de BBDO Montral, Unilever One France si McCann Erickson Paris, apoi s-a specializat in digital marketing, la Aegis Media Labs, si in cercetari de marketing, alaturi de CROP Canada. In prezent, coordoneaza campanile de social media pentru conturile agentiei Mediaedge:cia din Londra. In cadrul Social Networks Strategy, Rafidison va discuta despre pasii necesari pentru a dezvolta o buna strategie de social media.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related