Hotcity.ro si STANDOUT lanseaza prima retea de bloguri feminine din Romania

Agentia specializata de publicitate pe bloguri si social media STANDOUT si site-ul de cultura feminina Hotcity.ro anunta lansarea primei retele de bloguri feminine din Romania, “Reteaua Hotcity by STANDOUT”, constituita din cele mai vizitate si mai influente bloguri din aceasta categorie.

Numarand 30 de bloguri, reteaua cuprinde atat cele mai citite bloguri personale feminine, cat si bloguri tematice despre moda, shopping, lifestyle, timp liber, etc.

“Blogosfera feminina reprezinta imaginea femeii active, asa cum este ea perceputa astazi de catre publicul feminin. O comunitate puternica, avand opiniiclar conturate, o comunitate care refuza cliseele, care se implica social si care este gata sa impartaseasca celorlalti experientele pe care le au in contactul cu produse, servicii sau companii. O comunitate al carei feedback este valoros –prin sinceritate si dorinta de a impartasi celorlalti propriile perceptii – pentru toate companiile care vizeaza publicul feminin. Speram ca reteaua Hotcity by Standout sa constituie o punte de legatura intre blogerite si companiile care se adreseaza publicului feminin. O punte de legatura de pe urma careia ambele parti vor avea de castigat”, a declarat Dana Lazar, Project Manager Hotcity.ro

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related