Discovery Romania si HTTPool, premiate pentru cel mai bun microsite de promovare in categoria "Publicatii si media", la Internetics 2010

Tab-ul “Eroii nostri”, creat pe pagina de Facebook a Discovery Romania, a castigat premiul pentru cel mai bun microsite de promovare din categoria “Publicatii si media”, in cadrul festivalului de publicitate online Internetics 2010.

Creat de agentia HTTPool Romania, tab-ul “Eroii nostri” face parte din campania “Descopera eroul din tine”, derulata de Discovery Romania in intervalul 27 septembrie – 24 octombrie 2010. La baza acesteia a stat promovarea a 7 romani cu povesti de viata inedite, despre care Discovery Channel a realizat o serie de scurt-metraje. Pentru promovarea acestei campanii in mediul online, s-a ales varianta crearii unui tab special pe pagina de Facebook a Discovery Romania, tinand cont de popularitatea profilului la momentul inceperii campaniei (45.000 de fani). Obiectivele tab-ului “Eroii nostri” au fost comunicarea ideilor campaniei si atragerea unui numar de peste 10.000 de noi fani pe pagina de Facebook Discovery Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related