Din programul Ronewmedia 5.0: RoHiTech Expo, prezentare speciala BitDefender si Premiile RoWebCampaigns

Pregatirile Ronewmedia 5.0 au ajuns la final. Pe lista ultimelor anunturi din program se numara expozitia de inalta tehnologie RoHiTech, prezentarea Threats in Romania a Bitdefender si decernarea premiilor RoWebCampaigns dupa un nou concept.

Pe parcursul celor doua zile de conferinta, la Crystal Ballroom & Events, participantii Ronewmedia 5.0 vor avea ocazia de consulta oferta companiilor care vor expune la RoHitech si de a incheia parteneriate cu reprezentantii acestora. La expozitia de inalta tehnologie sunt asteptati Orange, KIT Digital, Smart AdServer, NewHOST, Crumpler, Nokia, Acer si BitDefender.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related