Cum monetizezi continutul video - un workshop KIT digital, la Ronewmedia 5.0

Miercuri, 10 noiembrie, la Crystal Ballroom & Events, KIT digital explica in cadrul Ronewmedia Working Day care sunt oportunitatile de rentabilizare a video content-ului de-a lungul celor patru ecrane.

Workshop-ul KIT digital, How to monetize your video content, va fi sustinut de Csaba Blaga si Jakub Kabourek si se adreseaza publisherilor, studiourilor de productie video, dar si agentiilor de media si clientilor de publicitate interesati de online si mobile video advertising, respectiv IP TV.

Conferinta internationala Ronewmedia 5.0 va dedica anul acesta o intreaga zi, Working Day, transferului de knowledge si impartasirii de idei inovatoare. Astfel, pe 10 noiembrie se vor desfasura opt workshop-uri, programate cate doua in paralel:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related