Patru lideri importanti de la Yahoo si-au anuntat participarea la RoNewMedia 5.0

Cu sustinerea Mediacafe, Yahoo revine la Ronewmedia, de data aceasta cu patru invitati de top – Matthew West, Marvin Liao, Tun Pang si Anna Skrzypek.

Conferinta internationala este programata anul acesta pentru 2 zile, pe 9 si 10 noiembrie, la Crystal Ballroom & Events.

Responsabil de produsele, serviciile si parteneriatele Yahoo, Matthew West este Director for Content and Expansion Markets (Geneva, Elvetia) si va vorbi in cadrul Inspiration Day, pe 9 noiembrie.

Anna Skrzypek si Tun Pang sunt EMEA Expansion Markets Managers si se ocupa de promovarea serviciilor Yahoo si mentinerea legaturii cu reseller-ii din vestul, respectiv nordul Europei. Amandoi vor sustine workshop-ul Performance & Optimization, pe 10 noiembrie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related