De ce nu reusim sa cream relatii semnificative in retelele sociale?

Digital Buzz cu Catalin Tenita (Managing Partner, Treeworks)

Digital IQads: Ai sustinut mai multe prezentari (la Webstock, Social Networks) despre “retele sociale in care oamenii creeaza relatii mai meaningful”, adica retelele care nu sunt Facebook, Twitter, Hi5. Si Bogdana a subliniat in prezentarea ei de la Webstock superficialitatea activitatilor noastre in retelele sociale (dam like tot timpul, dar nu formulam aproape niciodata opinii). De ce crezi ca nu reusim sa cream relatii semnificative in retelele sociale mari?

Catalin Tenita: Hai sa spunem asa:

Sunt doua tipuri de retele sociale. Alea in care esti prieten cu oamenii cu care ai fost la bere/cafea/inghetata si alea in care esti prieten cu oamenii cu care incet-incet ai sanse sa ajungi la bere/cafea/inghetata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related