DigitalReport.ro - Prima initiativa de continut digital a grupului Leo Burnett

Grupul Leo Burnett lanseaza primul site propriu cu articole de comunicare digitala dedicat promovarii, explicarii si exemplificarii noutatilor din mediul interactiv, intr-un mod interesant si relevant pentru intreaga comunitate de business si marketing. Initiativa se intituleaza Digital Report (www.digitalreport.ro) si este un efort colectiv al celor 17 editori din toate companiile si departamentele din grupul Leo Burnett.

“Digital Report este solutia pe care am gasit-o impreuna cu colegii din grupul Leo Burnet Romania la o realitate de care ne-am tot lovit: in ultimul timp, suntem bombardati zilnic cu zeci de articole despre comunicare digitala, aplicatii web, marketing mobil, social media, noi tehnologii, etc. Din pacate, toata aceasta informatie vine catre noi nestructurata, iar informatiile relevante pentru industria noastra erau adeseori pierdute printre zecile de articole tehnice sau putin relevante.”, declara Stefan Iordache – COO Leo Burnett Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related