Facebook, Google, Microsoft si Yahoo sunt invitatii speciali ai RoNewMedia 5.0

Facebook se alatura Google, Microsoft si Yahoo la RoNewMedia, care devine astfel cel mai important eveniment al industriei online care a avut loc la Bucuresti pana acum.

Facebook participa, pentru prima data, la o conferinta dedicata Internetului si organizata in Romania, printr-un oficial de prim-rang.

Mark Cowan, head of emerging markets EMEA [Europe, Middle East si Africa] la Facebook, se va alatura liderilor de la Google, Microsoft si Yahoo care vor lua parte la prezentarile si dezbaterile din cadrul RoNewMedia 5.0.

“Salutam prezenta Facebook la Bucuresti, asa cum ne-am bucurat la editiile trecute sa avem, tot in premiera, vorbitori de la Yahoo sau Google, care ne-au ramas alaturi si la aceasta editie, fapt care dovedeste ca si la Bucuresti poate avea loc un eveniment comparabil cu conferintele similare din orice capitala europeana”, spune Dragos Stanca, initiatorul RoNewMedia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related